среда, 8 февраля 2017 г.

Дитячий парламент


Юні активні лідери учнівського самоврядування підбили підсумки І сесії І скликання дитячого Парламенту Києва. Робоче засідання відбулося 3 лютого у Київському міському будинку вчителя.

Символічно у Київському міському будинку вчителя, де сто років тому засідала Центральна рада, 3 лютого цього року пройшло робоче засідання дитячого Парламенту Києва. Під куполом колишнього будинку Центральної Ради зібрались лідери учнівського самоврядування загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів столиціпредставники Інформаційно-творчого агентства «ЮН-ПРЕС» Київського Палацу дітей та юнацтва, дитячих та молодіжних громадських організацій, студентської молоді, Київського молодіжного центру.

У рамках зустрічі під час доповіді керівника відділу ІТА «ЮН-ПРЕС» Надії Іллюк учасники засідання підвели підсумки І сесії І скликання дитячого Парламенту Києва, що відбулося 07 грудня минулого року в Київській міській державній адміністрації. Заслухали та обговорили пропозиції випускника Учнівської ліги Києва Романа Загорняка, студентку Київського університету імені Бориса Грінченка  Анастасію Юрганову, вони наголосили на бажанні підтримувати сучасних лідерів у всьому, розповіли про те, як лідерство допомагає їм у житті та порушили питання комунікації між колишніми та сьогоднішніми представниками районних рад. Також, у контексті святкування 100-річчя Української Революції, що відбулась у 1917 році, учнівська молодь заслухала цікавий виступ представника Київського центру дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання Сергія Ільчишина, який закликав долучитись до вихованців центру, розповів про український державотворчій процес та виніс на обговорення проект створення віртуальних експозицій в шкільних музеях.

Марія Хандельди

1 комментарий:

  1. Після тривалого процесу співбесіди з іпотечними кредиторами ми в кінцевому підсумку запропонували пана Педро Джерома про позику в його пропозиції іпотечного кредиту. Як перший покупець житла, він чудово допоміг нам отримати іпотеку, надавши чудові поради та завжди піклуючись про наші інтереси. Я б безумовно рекомендував кожному, хто купує будинок або шукає кредитора з позитивною позикою для фінансування своїх потреб або бізнесу, використовувати пана Педро Джерома та його команду для будь-якого виду позики. Я обов’язково скористаюся ними знову в майбутньому. Ви можете зв’язатися з кредитним офіцером Педро Джеромом за електронною поштою: pedroloanss@gmail.com або через WhatsApp: WhatsApp: +1-8632310632 Удачі.

    ОтветитьУдалить